Predstojeći izbori su strateška odluka građana da prestanu biti taoci koalicije nemoralnih vladajućih stranaka, pokvarenih dugogodišnjih načelnika i gradonačelnika, ostalih političkih parazita, tajkuna i kriminalaca, zbog kojih građani svakodnevno stradaju i žive na ivici egzistencije, upozorava predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.

Građani imaju moralnu obavezu da izađu na izbore i glasanjem protiv vlasti ne dopuste da ponovo vladaju nemoralni političari i nastave pljačkati i razarati do kraja gradove i državu. Efektivno djelovanje birača na izborima glasanjem protiv glasačke mašine nemoralne vlasti SDP-a, SDA i ostalih parazita – građanska je obaveza svih, a posebno ugroženih i obespravljenih građana, odnosno boračke populacije, nezaposlenih, radnika i penzionera.

Kažnjavanjem političkog zla oduzimanjem vlasti na predstojećim izborima poslala bi se jasna poruka netolerisanja iživljavanja nemoralnih stranaka, političara, tajkuna i kriminalaca nad sudbinama građana, upozorio je predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.

14.09.2020.