13. septembar 2010.

u povodu činjenice da NAROD ZNA da su proteklih dvadeset godina zbog pljačkaške vlasti najteže u istoriji BiH

Narod zna da je u proteklih dvadeset godina, od kada vladaju SDA, Stranka za BiH i SDP-a, sa satelitima iz BPS Sefer Halilović, Narodne stranke za boljitak i drugim političkim prevarantima, kontinuirano uništavana i pljačkana BiH, posebno nakon agresije kada su uništena gotovo sva preduzeća, a radnici otjerani na ulice da sa penzionerima i borcima mole za minimum prava na egzistenciju.

Narod zna da su u toku agresije na BiH funkcioneri SDA opljačkali od građana sve što su mogli, prodajući po više desetina maraka kilogram brašna, šećera ili drugih životnih namirnica. Narod zna da je, kako ističu ostrašćeni plaćenici Stranke za BiH u izbornim sloganima – naš Haris Silajdžić nakon Zlatka Lagumdžije bio premijer Vlade BiH u ratu.

Narod zna da Stranaka za BiH vlada u koaliciji sa SDA i SDP-om tokom cijelog postratnog perioda, kada su se boreći – za čovjeka obogatili pljačkom svih preduzeća, a sada pljačkaju i milione maraka MMF zadužujući i buduće generacije opljačkanih građana. Narod zna, ističe kandidat za državni Parlament Mirnes Ajanović