03.09.2010.

Press konferencija

u povodu zvaničnog početka izborne kampanje i poziva biračima da glasaju protiv vladajućih stranaka, jer je to pitanje opstanka – i građana i države

BOSS Logo 1

Predsjednik BOSS-a i kandidat za državni Parlament Mirnes Ajanović je u povodu zvaničnog početka izborne kampanje pozvao građane da izađu na izbore, jer je glasanje protiv vladajućih stranaka pitanje opstanka – i građana i države. Isticanje putem naručenih anketa da su svi isti, da ne treba glasati ni za koga, stvara atmosferu da je moderno ne glasati, kako bi vlast zadržali upravo isti politički prevaranti koji već dvadeset godina terorišu i osiromašuju građane, upozorava kandidat BOSS-a za člana Predsjedništva BiH prof. dr Izudin Kešetović.

BOSS upozorava da se nemoralnom kampanjom Javnog RTV servisa i drugih režimskih medija, putem naručenih anketa pokušava uticati na biračko tijelo od 60 odsto nezadovoljnih građana – da ponovo ne izađu na izbore, kako bi se ponovo obezbijedilo da glasačka mašina interesno vezanih birača za vladajuće stranke – sigurnim izlaskom na izbore zadrži vladajuće pozicije.

03.09.2010.