30. avgust 2004.

u povodu BOSS-ove najave da će od 2. septembra do izborne šutnje, pored redovnih aktivnosti – svakodnevno prezentirati dokaze o nenarodnoj i kriminalnoj vladavini SDP-a

Kao što je najavljeno iz BOSS-a, zbog nedovoljne informisanosti birača o nenarodnoj vladavini stranaka koje su trebale biti alternativa vladajućim nacionalnim strankama – a koje su dolaskom na vlast, takođe zloupotrijebile povjerenje građana i time postale iste ili gore od nacionalnih, BOSS će o nenarodnoj i kriminalnoj vladavini SDP-a – od 2. septembra do izborne šutnje, svakodnevno, putem saopštenja prezentirati dokaze koji građanima nisu bili dostupni – ili su zaboravili.

Obzirom da će građani najavljena saopštenja moći pratiti putem medija koji u svojim izbornim terminima objavljuju više od jedne stranačke reakcije u toku dana, BOSS poziva elektronske i štampane medije, da u okviru izbornih termina, pored redovnih aktivnosti BOSS-a, u cilju potpunije informisanosti birača, redovno objavljuju i najavljena saopštenja o nenarodnoj i kriminalnoj vladavini SDP-a, a kako se ne bi dogodilo – da zbog loše vladavine aktuelne vlasti, SDP obmanama nezasluženo dobije ili zadrži vlast.